Ben je op zoek naar een interessante en uitdagende stage?
Voor onze nieuwe bedrijfstak, met betrekking tot het maken van drone-opnames, zijn we opzoek naar een enthousiaste stagiair(e) voor het opstarten van de gehele bedrijfstak. Het gaat hierbij om alle marketing en techniek die daarbij komt kijken. Denk hierbij aan onderzoek, websites, grafische vormgeving, social media, drone vliegen en regelgeving.
Heb je een technische en commerciële instelling? Wil je ervaring op doen als grafisch designer, front-end developer en e-commerce? Vind je drones interessant? Dan ben je bij ons helemaal aan het juiste adres voor een leuke en leerzame stage!

Wat ga je doen?
Tijdens je stage zal je ervaring op doen als Front-end Developer en grafisch vormgever. Daarnaast leer je alle ins en outs van WordPress. Samen met ons zal je het gehele concept tot in de puntjes uitwerken en hopelijk lanceren tijdens je stage periode.
Je werkzaamheden zullen bestaan uit het onderzoeken van de drone-markt en de regelgeving omtrent deze markt. Het bouwen van websites en het creëren van grafische designs van logo’s, websites en andere visuals.

Werkzaamheden in het kort
Front-end development en eventueel back-end development
Wordpress
Webdesign
Website ontwikkeling
Vormgeving
Drone vliegen
Onderzoek doen

Functie-eisen
Je hebt HBO werk- en denkniveau
Je hebt ervaring met HTML5 en CSS3
Je hebt ervaring met Photoshop en Illustrator
Ervaring met WordPress is een pré
Ervaring met PHP, MySQL en jQuery is een pré
Je hebt aantoonbare ervaring
Je beschikt over een creatieve geest en een commerciële instelling


Wat bieden wij
Een stage van minimaal 3 maanden
Gezellig en jong team
Leerzame omgeving
Stage gevormd naar jouw leerwensen