Een eerste indruk kunt u maar één keer maken. Een professionele website die uw doelgroep aanspreekt, is daarom van groot belang. Knipoog Media bouwt verfrissende websites tegen een scherpe prijs. Wilt u ook een website laten maken die uw bedrijf van zijn beste kant laat zien? Wij gaan graag voor u aan de slag!

  • Gebruiksvriendelijk CMS

Knipoog Media maakt gebruik van het gebruiksvriendelijke content management systeem WordPress. Dit betekent dat u zelf eenvoudig de content op uw site kunt aanpassen. Wel zo makkelijk.

  • Makkelijk uit te breiden

Als WordPress-specialisten weten wij precies hoe we uw website zó kunnen inrichten dat er op elk gewenst moment functionaliteiten toegevoegd kunnen worden. Zo groeit uw website te allen tijde mee met uw bedrijf.

  • Websites op maat

Knipoog Media kan voor u ook websites op maat maken. Daarbij is het gebruik van vrijwel ieder content management systeem mogelijk. Afhankelijk van uw wensen kunnen wij samen met u bepalen welk systeem het beste bij u past.

  • Smartphone en tablet compatible

Een website wordt steeds vaker op een smartphone of tablet bekeken. Knipoog Media zorgt ervoor dat uw site zich aanpast aan het beeldformaat van het betreffende apparaat. Benieuwd? Bekijkt u onze website dan eens op uw smartphone (scan de QR-code) of tablet.

  • Social media-koppelingen

Is uw bedrijf actief op social media als Facebook of Twitter? Wij zorgen ervoor dat de bezoekers van uw site met één druk op de knop op uw sociale netwerkpagina komen. Zo is uw site helemaal 2.0-proof.

  • Webshops

Naast websites bouwt Knipoog Media webshops. Een eenvoudige webshop met basisfunctionaliteiten, een compleet gespecialiseerd content management systeem óf ergens daartussenin; de keus is aan u. Komt u gerust eens langs om de mogelijkheden te bespreken.

  • Hosting en domeinnaamregistratie

Knipoog Media biedt u graag een totaalpakket. Want ook voor het registreren van een domeinnaam en het hosten van uw website kunt u bij ons terecht. Voor het hosten werken wij met meerdere servers die elk specifieke eigenschappen hebben. Wij kiezen voor u de server die het best bij uw website past. Daardoor betaalt u nooit teveel. Klik hier voor meer informatie

  • Tekstschrijven

Een goede website heeft niet alleen een strak design, maar bevat ook sterke teksten. Teksten die uitnodigen tot lezen. Die kort en bondig zijn, maar wel uw boodschap op overtuigende wijze overbrengen. Knipoog Media werkt samen met een professionele tekstschrijver. Zij schrijft met veel plezier de teksten voor uw website. Scherp en foutloos. Overigens kan onze tekstschrijver ook de teksten voor uw mailings, folders, advertenties en andere communicatie-uitingen verzorgen.